Főoldal arrow Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítás PDF Nyomtatás E-mail

A KryoNet Magyarország Kft. tulajdonosai és munkatársai elkötelezettek a magas minőségi színvonalú munka mellett. Ennek további megerősítésének érdekében a Társaság 2006-ban megszerezte az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer tanúsítványát. A bevezetett és folyamatosan karbantartott minőségirányítási rendszer meghatározza a Társaság tevékenységét és üzleti folyamatait.

A KryoNet Magyarország Kft. fő tevékenységei a projektmenedzsment szolgáltatás biztosítása, az informatikai tanácsadás, a szoftverfejlesztés és a rendszerüzemeltetés. A bevezetett minőségirányítási rendszer a Társaság valamennyi fő tevékenységi körére kiterjed.

A Társaság tevékenységében alapkövetelmény a minőségi tanácsadói és projektmenedzsment szolgáltatások biztosítása, a magas színvonalú szabványos alapokon nyugvó szoftvertermékek előállítása, szabványos eszközök és megoldások alkalmazása. Ennek érdekében a munkafolyamatok során ugyancsak alapvető előírás a kompatibilitás, a biztonsági stratégiák felállítása és betartása, az adatok sérthetetlensége, a hatékony idő - és erőforrás kihasználása, rendszeres ellenőrzése valamint az adaptálhatósága.

ISO tanúsítvány
 
< Előző   Következő >